Thread: Odb2 not working. Along with fuel pump?

Results 1 to 4 of 4
  1. #1 Odb2 not working. Along with fuel pump? 
    SE Level Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Ia
    Posts
    4
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Chats
    0
    Im having an issue... i just had to rewire the "perf shift" due to it being ripped out hy previous owner was on my way home with it last night and hit the button. Well it worked but it killed the car. Now it wont read codes "link error" and it worked yesterday mayne 20 minutes before the problems started. I got it towed home and it no longer fires and i have no power to fuel pump or its shorted itvout somewhere ive been trying to figure this out all day and have gotten no where..
    Last edited by Khiggins; 04-17-2017 at 08:27 AM.
    Reply With Quote  
     

  2. #2 Re: Odb2 not working. Along with fuel pump? 
    I live here. stealthee's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    SWPA
    Posts
    8,781
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    0
    Chats
    33
    Usually when the OBD2 port won't read your lighter fuse is blown. Fix that first then figure out where you are losing power to the pump.
    2011 Mitsubishi Lancer GTS - Stock DD mode
    1994 Dodge Stealth - Currently being revived. Modded
    Reply With Quote  
     

  3. #3 Re: Odb2 not working. Along with fuel pump? 
    SE Level Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Ia
    Posts
    4
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Chats
    0
    The lighter fuse is fine. Alreasy been checked. The reader powers up. Just doest read from ecu "link error" this all happened at same time
    Reply With Quote  
     

  4. #4 Re: Odb2 not working. Along with fuel pump? 
    I can't car too good. SaukRapids's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    MN
    Posts
    1,058
    Thanks (Received)
    3
    Likes (Received)
    3
    Dislikes (Received)
    0
    Chats
    1417
    Did you check the battery? It's hard to assume much from the info given.

    ..and I'd definitely say that the "perf shift" did not work. Might be advisable to remove that. Could've been why it was disabled in the first place.
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Bad fuel pump equals repeated blowing of fuel pump fuses?
    By ILMODC in forum General Tech Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 01-27-2017, 04:54 PM
  2. 04/05 fuel pump install- Fuel pump access in trunk
    By chrsmi1 in forum How To Write-Ups/Tech Tips
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2015, 09:26 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 11-05-2014, 09:09 AM
  4. If the fuel pump is working.......
    By spider4 in forum General Tech Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 01-04-2012, 06:07 AM
  5. 1997 Grand prix odb2 communication error
    By kairo77 in forum General Tech Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2010, 09:00 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •